top of page

Gastenboek

Patrick geplaatst op Jun 11, 2019 4:18 PM

3 dagen heerlijk onbezorgd gegeten tijdens Pinkpop 2019. Een dikke 10 !!

jan geelen geplaatst op Apr 2, 2018 10:08 PM

Bedankt voor het buffet. Alles smaakte zeer goed en was ruim voldoende Ook de taart viel bij iedereen (klein en groot) erg in de smaak. Zeker voor herhaling vatbaar Onze complimenten. groeten Jan en Jeanne.

Heiko Bernhörster geplaatst op Jan 14, 2018 4:49 PM

Entschuldigt bitte, dass ich auf Deutsch schreiben muss, aber ich muss meine Begeisterung für die beiden Kuchen (glutenfrei, ohne gf Weizenstärke, gf Gerste und gf Hafer - wie gewünscht!) mitteilen: Alle anwesenden Zöliakiebetroffenen und auch die Nichtbetroffenen waren von den Kuchen total begeistert! Wir Zölis hatten anschließend keine Probleme. Also: Daumen hoch und ich werde sicher noch häufiger mal bestellen! Danke und Gruß aus Viersen, Heiko

Ingrid geplaatst op Nov 21, 2017 2:08 AM

Voor de verjaardag voor onze tweeling een glutenvrij feest gegeven zodat de meiden alles mochten eten. Taarten, cakejes, vleesflapjes, quiche en lasagne besteld bij Jacqueline. De gasten vonden het heerlijk en wij ook! Zelf heb ik voor het eerst sinds coeliakie bij me is ​vast gesteld echt lekker gebak op. Wij gaan vaker bestellen!

Esther van Duijnhoven geplaatst op Jan 1, 2017 4:39 PM

Oudejaarsdag heerlijke oliebollen gehaald! Wat waren ze lekker! Zoals alle producten die we bij jou halen. Niet te onderscheiden van glutenvolle producten. Top Jaquel​ine!

Leonie Baltussen geplaatst op Jun 13, 2016 8:51 PM

Wat een feest om op ​Pinkpop zorgeloos glutenvrij te kunnen eten. Ik heb voor het eerst in 5 jaar weer eens een kroket gegeten. Thuis vind ik dat teveel gedoe aangezien ik de enige ben die glutenvrij moet eten, maar jongens, wat was ie lekker :-). Tot volgend jaar op Pinkpop! Groet, Leonie

Inge geplaatst op Jun 13, 2016 6:54 PM

Gisteren tot twee keer toe genoten van een lekkere Valuas kroket met broodje, heerlijk! Op mijn blog staat al een foto van jullie stand, berichtj​e volgt nog. schrijfselsvanmij.wordpress.com

Familie Hesen geplaatst op May 17, 2016 0:58 AM

Sinds onze dochter Lotte coeliakie heeft en we vlak daarna Jacqueline hebben leren kennen (2014) is het elke keer weer feest voor Lotte als we met kruimelvlaai, cakejes, brood of peperkoekjes thuis komen!

Simone Besamusca geplaatst op Apr 24, 2016 2:10 PM

Hoi Jacqueline, Wat een geweldige taarten heb jij voor ons gebakken! Beide de appel- en aardbeientaart waren verrukkelijk, en niema​nd die opmerkte dat ze gluten en lactose vrij waren. Enorm veel complimenten gekregen en me geen moment zorgen hoeven maken over kruisbesmetting of ziek worden. Geweldig!

Nicole Hendriks geplaatst op Mar 3, 2016 1:31 AM

Heerlijk brood en ook lek​kere kwarktaart. Alles was erg lekker en doe snel weer een bestelling plaatsen.

Esther geplaatst op Jul 6, 2015 11:59 PM

Jacqueline, heel erg bedankt voor A- een hele gezellige dag, B- de vele grote en kleine tips om glutenvrij bakken praktisch haalbaar te maken (inclusief 'schudden', want die houden we erin!) en C- het laatste zetje over de drempel om zelf aan de slag te gaan, Een aanr​ader! Nogmaals dank en tot een volgende keer! Groetjes van Martine en Esther

Cora in 't Groen geplaatst op Dec 18, 2014 8:31 PM

Ik kreeg vandaag van mijn werkgever een glutenvrije lunch aangeboden die bij Oui!Sans Gluten gemaakt is. Heerlijk! Fijn om weer eens te ervaren​ dat glutenvrij ook gewoon lekker kan zijn!

Anne van Pol geplaatst op Oct 1, 2014 10:11 PM

Vandaag werd ik in​ het ToonHermans huis in Venlo verrast met een glutenvrije lunch van jullie. Ik at het lekkerste brood sinds 5 jaar. Ik heb genoten en kom zeker bij jullie langs als ik weer in Venlo ben. Bedankt Anne

Jolien geplaatst op Jul 6, 2014 1:23 AM

Hoi, ik wil jullie via deze weg nog laten weten hoe ontzettend fijn ik het vond dat jullie op Pinkpop stonden! Heerlijk om onbezorgd mee te kunnen doen. Ik ben het hele weekend klant bij jullie geweest en wat heb ik kunnen smullen! Geen enkele klacht gehad, en alleen maar genoten van jullie eten en gastvrijheid. Het is dat jullie voor mij te ver uit de buurt zitten, maar anders was ik nu vaste klant. Jongens bedankt en wellicht tot volgend jaar op Pinkpop!

Marianne geplaatst op Jun 27, 2014 5:45 PM

Ook ik heb bij Pinkpop gesmuld van je heerlijke glutenvrije maaltijd vergezeld van een glutenvrij pilsje, alle lof Jacqueline!

Miranda geplaatst op Jun 26, 2014 12:52 PM

Hallo Jacqueline, ik wil je bedanken voor de super informatieve workshop gisteren! Jouw praktische tips zijn top. Het brood, het gebak en de koekjes zijn subliem; sinds lange tijd heb ik gisterenavond met smaak brood gegeten. Graag tot ziens ;)

Coleta de Lange geplaatst op Jun 12, 2014 8:50 PM

Lieve Jacqeline, Afgelopen weekend ben ik samen met mijn 'glutenvrije dochter' naar Pinkpop geweest. Wat een feest voor haar dat jij daar met je jongens stond! Ze heeft genoten dat ze niet haar eigen eten mee hoefde te nemen & ze heeft ervan gesmuld :-) de pizza was de lekkerste die ze ooit gegeten heeft! Wij hopen dat jullie er volgend jaar weer bij zijn & heel veel succes met je bedrijfje! blije groetjes uit Delft van Maaike & Coleta

Milou geplaatst op Jun 11, 2014 10:27 PM

Ik heb heerlijk gegeten op Pinkpop! Ik ben nogal moeilijk met mijn glutenallergie en mijn vegetarisch dieet, maar ik heb ontzettend genoten van jullie goed bereide eten! Bedankt!

rene vd sanden geplaatst op Jun 7, 2014 3:44 PM

jacqueline heel veel succes op pinkpop. ik ben bang dat je zo door je voorraad heen bent. het levert je vast en zeker veel nieuwe bewonderaars ( klanten) op. hou het hoofd koel met deze hoge temperaturen.

Imke geplaatst op Jun 5, 2014 5:58 PM

Nog elke week ga ik met een koeltas vol met overheerlijke boterhammen, pizza broodjes, uienbrood en worstenbroodjes mee de trein in, om ook hier in Breda te genieten van al het lekkers dat eens in de zoveel weken voor mij gemaakt word! En dat ik nu eindelijk ook heerlijke taarten heb op mijn verjaardag, waar alle gasten heerlijk van mee smullen is geweldig! Jacqueline, bedankt voor de geweldige service en heerlijke boterhammen! Het eten van glutenvrije boterhammen is door jou geen nachtmerrie meer, maar een heerlijke maaltijd! Bedankt!

lonneke geplaatst op Mar 26, 2014 1:29 PM

Worstenbroodjes dat ik daar als Brabander nog van zou kunnen genieten, nadat ik aan een glutenvrij dieet moest, had ik niet gedacht. In de auto terug kon ik al niet wachten. Heerlijk Jacquelien. Tot een volgende keer.

Petra Houben geplaatst op Oct 28, 2013 6:10 PM

Ik ben al geruime tijd bekend met Jaqueline haar produkten. Ze zijn altijd even lekker en zien er altijd erg smakelijk uit. Wij hebben afgelopen weekend een feestje gehad wederom met allerlei lekkers van Jacqueline inclusief de peperkoek, een echte aanrader, super lekker. Mijn favoriet is het krentenbrood en het hartigbrood, geweldig! Niet te vergeten de overheerlijke pizza. In diverse horeca gelegenheden in Venlo zijn ze ook al bekend met haar producten, super! Dat moet natuurlijk alleen maar meer worden, dus.....veel reclame maken voor Jacqueline!

Christel geplaatst op Sep 19, 2013 0:29 AM

Floor zat in de auto al te smullen van de lekkernijen in je proefpakket! Het ziet er ook allemaal even lekker uit. Ik heb ook even geproefd. De broodjes smaken ook héérlijk. Chapeau! :-)

Juul (8 jaar) en Clim (3jaar) geplaatst op Apr 5, 2013 1:52 PM

We hebben lekker gesmuld van de kruimelvlaai. De appeltaart en de kersenvlaai hadden we ook al een keer besteld. mmmm heerlijk!! We gaan zeker voor mijn communie heel wat lekkers bestellen bij Jacqueline.

Frederique geplaatst op Mar 31, 2013 2:07 PM

... een super lekker paasontbijt met proefpakket! Veel groetjes!

Kaj en Jens (6 jaar) geplaatst op Feb 23, 2013 2:20 PM

Het bruine brood was heel erg lekker en de peperkoek ook! Vanmiddag gaan we de cakejes uitproberen! Mmmmmmmm En morgen het rozijnenbroodje en de appelflappen. Ze zien er heel lekker uit.

Petra Houben geplaatst op Feb 4, 2013 1:27 AM

Hoi Jacqueline, mien broor vond ut ein super leuk kedootje wat ik um heb meigebrach en hae haet genôte van de glutevreeje riestevlaai! Mien andere broor is eind maart jeurig en dae krieg ein geleikwaardig kedootje incl. ein tegoedbôn veur de workshop, dus de huuërs gauw genôg van mich. De bruuëdjes zeen d'r euverheerlik oët, dus ik gaon dao dees waek lekker van geneete, de huuërs waal wie ut smak. Nogmaals dank veur ut bakke op eine vreeje zôndaag, super! Veur straks slaop lekker en tot gauw, groetjes, Petra

Ellie slot geplaatst op Dec 10, 2012 0:15 AM

Voor het eerst producten van Jaqueline besteld! Heerlijk! De tweede bestelling komt er aan. Had totaal geen ervaring met glutenvrij dus de workshop was echt de moeite waard, heel veel goede tips ,lekker geproefd!

Suzanne Niens geplaatst op Aug 25, 2012 9:44 PM

Het glutenvrije proefpakketje: een aanrader voor iedereen! Mijn zoon heeft een glutenallergie, maar het hele gezin heeft mee geproefd: héérlijk! Voor het eerst cake, die niet gortdroog is, brood, heerlijk vers, zeer smakelijke koekjes... Jacqueline bedankt ;)

Je naam:

Je e-mailadres *:

Voer reactie in:

bottom of page